Όλες οι κατηγορίες

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥ PUHLER

Το τρίψιμο είναι πιο απλό από ποτέ!

Το όραμα είναι να γίνουμε ο κορυφαίος πάροχος εργαλειομηχανών CNC και λύσεων συστημάτων λείανσης και διασποράς παγκοσμίως. 

πιστοποιητικά

ΠΕΡΙ PUHLER

Η Ιστορία Μας
Η PUHLER International Trading (Shanghai) Co., Ltd ιδρύθηκε στη Σαγκάη το 2001, η LEIMIX Group (Guangdong) Co., Ltd ιδρύθηκε στο Guangzhou το 2007 ως έδρα του ομίλου.

Δύο μάρκες
Η PUHLER και η JINLING είναι δύο κύριες μάρκες του ομίλου, προϊόντα υψηλής ποιότητας που ταιριάζουν με τα πρότυπα της Γερμανίας και της Ιαπωνίας και είναι κατάλληλα για αγορές.

PUHLER Τώρα
Τώρα ο όμιλος PUHLER έχει μια νέα βασική επιχείρηση Η Hunan JINLING Machine Tool Co., Ltd (κληρονόμησε από την Changsha No. 2 Machine Tool Works) με περισσότερα από 66 χρόνια ιστορίας στο σχεδιασμό και την κατασκευή εργαλειομηχανών, είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής εργαλειομηχανών στη Νότια Κίνα . Η Hunan JINLING Machine Tool Co., Ltd είναι γνωστός προμηθευτής "εργαλειομηχανών και ελέγχου, συσκευών ανάδρασης και μηχανολογίας και ηλεκτρονικής μηχανικής" σε εγχώριες κατασκευαστικές επιχειρήσεις. Είναι ένας πλήρης βιομηχανικός κατασκευαστής που ειδικεύεται σε τόρνους CNC υψηλής ποιότητας πέντε αξόνων και βασικά λειτουργικά εξαρτήματα στην Κίνα, με ποσοστό αυτόνομου ελέγχου άνω του 85%. Η δραστηριότητά της καλύπτει την τεχνολογία επεξεργασίας τόρνευσης, φρεζαρίσματος, λείανσης και στίλβωσης στη βιομηχανία κατασκευής υψηλής ακρίβειας και αναγνωρίζεται ως μία από τις κορυφαίες επιχειρήσεις στη βιομηχανία εργαλειομηχανών της Κίνας.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ PUHLER

Χημικά υλικά:
Μελάνι και επικάλυψη, χρωστικές και βαφές, κόλλες, γεωργικές χημικές ουσίες, νανοκεραμικά, ανόργανα ορυκτά όπως υλικά μπαταρίας κ.λπ.

Προϊόντα ζαχαροπλαστικής:
Σοκολάτα, υγρό κακάο, ζάχαρη σε σκόνη, μπαχαρικά, επάλειψη κ.λπ.

Φαρμακευτικά καλλυντικά:
Δισκία, ενέσεις, σαμπουάν, βιολογικά υλικά κ.λπ.

Ορυκτά ορυκτά:
Μέταλλα, σπάνιες γαίες, ανθρακικό ασβέστιο, τάλκης και γραφίτης κ.λπ.